Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zalaújlak megközelíthetősége

A  kicsiny falvak hátránya az, hogy a nem zalai ember, nem tudja
(de néha még a zalai sem)
, hol is helyezkednek el a térképen. Így van ez Zalaújlak esetében is. Ma már sokféle internetes keresõ mûködik, mégis mindenhol - ahol szóba jön Zalaújlak neve - az az elsõ kérdés: De hol is van Zalaújlak, és hogyan lehet oda eljutni. Azt még csak-csak gondolják, hogy Zala megyében van valahol, de hogy Zala megyén belül hol van, azt már csak kevesen tudják.

Ezen az oldalon mindenki elolvashatja és megláthatja: Hol is van igazából Zalaújlak, és hogyan is lehet ide eljutni.

Zalaújlak Zala megyében, Nagykanizsától 20 km-re, a 7-es főúttól északkeletre, Zalakarostól 5 km-re nyugatra található.


Nagykanizsáról indulva keletre a 7-es főúton kell elmenni Nagyrécséig, ott Nagyrécsén át a 70-es útra (régi 7-es) kell ráhajtani. Zalasárszeg után  balra kell kanyarodni, és Csapi után megtaláljuk Zalaújlakot. (sötétkék)
Kép

Ha Nagykanizsáról indulva Zalasárszegnél kanyarodunk le a 7-es főútról, akkor végig kell menni  a zalasárszegi úton, és ott jobbra, majd 100 méter után balra kell kanyarodni. Innen már egyenesen, Csapin át  jutunk Zalaújlakra. (világoskék)

 BUDAPESTRŐL indulva a 7-es főúra kell ráhajtani, vagy az M7-es autópályára. Előbbin Galambokig kell jönni, utóbbin Zalakomárig, és ott ráhajtani a 7-es főútra. Galamboknál le kell kanyarodni jobbra, majd az első kereszteződésnél el kell kanyarodni Csapi felé, azaz balra. Csapit elérve egyenesen Zalaújlakra vezet az út. (rózsaszín)

Elkészült az M7-es autópálya Nagykanizsai szakasza is. Ezért elég Nagykanizsánál lehajtani az autópályáról, és akkor a Nagykanizsa-Zalaújlak útvonalat kell megtenni (sötét-, vagy világoskék) 

Ha Galamboknál nem akarunk lekanyarodni, akkor ezt megtehetjük Zalasárszegnél. Itt jobbra kanyarodjunk. Onnan már csak egy jobb, és egy bal kanyarral egyenesen Zalaújlakon találjuk magunkat. (narancs)

Rákanyarodhatunk a 70-es útra is (régi 7-es) és akkor a [Zalaújlak 7 =>] táblánál kell jobbra kanyarodni. Innen már Csapin át egyenesen Zalaújlakra jutunk. (piros)

Hogy a Zalaújlakra jutást megkönnyítsem, itt van egy térkép, amelynek segítségével könnyebb a tájékozódás.  Természetesen a világoskék út a sötétkékben kezdődik, és abban is végződik, csak ezt nem jelöltem. A rózsaszín is a sötétkékben végződik. A narancs a rózsaszínben kezdődik, és utána a világoskékben folytatódik, majd a sötétkék útban végződik. A piros út úgyszintén.
Remélem, mindenkinek érthető, hogyan kell eljutni Zalaújlakra, de ha mégsem, akkor az interneten több tucat keresőprogram létezik, és az autóstérképet is már nagyon régen feltalálták.


Ha Zalaújlakra szeretnének eljutni, sok sikert, és balesetmentes közlekedést kívánok mindenkinek!

Kép 
Itt

van még egy

térkép!!!

 

 

 


Az oldal szerkesztője: Antal Zsolt
Szerkesztve: 2011

Ha kérdésed van ide írd meg: a.zsolesz92@gmail.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bela@kevei.com

(Kevei Béla, 2011.08.03 20:42)

Mikor lesz kész a Zalaújlak- Zalakaros összekötő út? Az engedély okt 30-ig lejár. Mi a megvalósítás jelenelegi helyzete és mik az esélyek?
Üdv: Kevei Béla