Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igényelt okmányaink online nyomonkövetése

2013.06.18

 2013. május 27-én publikálásra került egy okmánystátusz-lekérdező szolgáltatás, amely a Hivatalunk honlapján (www.kekkh.gov.hu) az alábbi bannerra kattintva érhető el:

A gyorsan és egyszerűen kezelhető felület lehetőséget biztosít útlevél, személyazonosító igazolvány és vezetői engedély iránt benyújtott kérelmek állapotának, folyamatban lévő, illetve elkészült okmány státuszának ellenőrzésére.

 

A lekérdezés, az okmány típusának kiválasztását követően, az igénylő adatlapon lévő bizonylatszám (vezetői engedély esetében – Nyilvántartó Hivatal bizonylatszáma) valamint, a kérelmező születési dátumának megadásával kezdeményezhető.

A szolgáltatás igénybevétele során az okmányokról az alábbi státuszok kaphatóak:

  • feldolgozás folyamatban van,
  • kiállítás jelenleg folyamatban van,
  • elkészült és továbbításra került,
  • okmány átvehető,
  • okmány átvételre került.

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek közvetlen módon és ingyenesen tájékozódjanak okmányaik állapotáról, ezáltal csökkentve az eddig egyéb csatornákon érkező (telefon, személyes, e-mail) megkeresések számát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2112 Veresegyház,Harmat utca 23

(Székely Csongor, 2014.01.17 14:54)

2013.12.30 igényeltem személyi igazolványt a Veresegyházi Okmányirodában.A papírok kitöltése után azt a választ kaptam hogy 20 napon belül postazzak ki a személyi igazolványomat .A kérdésem az lenne hogy készen van e?Valaszukat előre is köszönöm Üdv Székely Csongor

xanner5@freemail.hu

(xanner, 2013.09.02 16:53)

Mit jelent ha,kiálitása folyamatban van ?